Velkommen til Ritas Reiser!

Å reise er å oppleve, lære noe nytt og smake på å nyte lokal mat og drikke.

Vi organiserer reiser for besøkende fra Skandinavia og hjelper dere med å få et minnerikt besøk i Ungarn.

Vi gleder oss til å ønske dere velkommen til vårt land og vår vakre hovedstad Budapest.

Programforslag

Velkommen til Ungarn!

Ungarn ønsker deg velkommen med tradisjonelle gastronomiske opplevelser, vakre vyer, varme bad, tusenårig historie og den berømte ungarske gjestfriheten.

I hovedstaden Budapest finnes et blomstrende kulturliv, fargesprakende salgshaller, termalbad, brede avenyer, utmerkede restauranter, vinbarer og konditorier. Det er en europeisk storby fylt av kontraster. Fra de elegante 1800-talls bygningene til såkalte ruinpuber (romkocsmas) som du finner i bakgårder og på hustak. Her foregår et livlig natteliv og det er ingen overraskelse at Budapest nå regnes som en av de mest trendy byene i Europa.

Vi ser frem til å guide deg rundt med følelser, kjærlighet og personlig touch i denne mellomeuropeiske skjønnheten.

Våre program og utflukter

Uansett om du reiser individuelt eller i gruppe, er på tjenestereise eller weekendtur med familie eller venner, så kan vi tilpasse og tilby et program som passer til dine ønsker. Guidede rundturer i Budapest eller ute på landet, utflukt til vingårder eller restaurantbesøk – la oss få vite hva du ønsker og vi kommer med forslag.

Her kommer noen eksempler på utflukter i og utenfor Budapest. Om du ikke finner det du er ute etter, så hjelper vi til med å legge frem forslag og planlegge et opplegg. Vår ambisjon er at du skal få det meste ut av ditt besøk i Ungarn.