Sykkelutflukt

Å ta seg fram på to hjul er helt perfekt om du vil ha en aktiv og avkoblende ferie. Vi tar deg til Ungarns vakreste sykkelvei som går rundt Balatonsjøen, Sentral-Europas største innsjø. Turen byr på frisk luft, hyggelig selskap, naturopplevelser og vakker utsikt.

Vi sykler på dagtid og tar stopp og pauser ved sjarmerende landsbyer langs veien. Etter en lang dag er det avkoblende å ta en svømmetur i Europas største varmtvannssjø. Om kvelden nyter vi utmerkede lokalproduserte viner og selvfølgelig velsmakende lokale matretter.

En sykkeltur på 3-5 dager omfatter til sammen ca. 200km. Da har man godt med tid til å utforske det meste som Balatonområdet har å tilby. Det er også mulig å vege en kortere tur på ca. 100km. Da sykler vi i området omkring de nordlige delene av Balatonsjøen. I begge tilfeller får du en herlig blanding av sightseeing, god mat og gode viner.

På rundturene sykler vi på asfalterte veier med minimal trafikk. Landskapet er flatt og de er få bakker, en sykkelopplevelse som de fleste klarer og kan nyte. Vi regner dagsetapper på 30 – 50 kilometer, men opplegget er fleksibelt og kan tilpasses etter dine ønsker.

Dette er et sykkelprogram som passer alle generasjoner!