Om oss

Ritas Reiser er en familiebedrift der jeg, Rita Horvath, er Administrerende Direktør. Vår forretningsidé er å tilrettelegge program i Ungarn for, hovedsakelig, skandinaviske gjester. Vi jobber både med grupper og individuelle gjester og vi snakker svensk.

Firmaet ble grunnlagt av min pappa Zoltán Horváth i 1991, og det ble raskt populært blant skandinaviske reisebyråer som jobbet med reiser til Ungarn. Vi i familien vår reiste regelmessig til Sverige og Norge for å holde oss ajour med kulturen, livsstilen og utviklingen i landet. Det er derfor både jeg og min bror Richard snakker svensk eller svorsk. Min bror finnes i bakgrunnen som støtte for meg selv om han ikke jobber aktivt i firmaet. Vi deler interessen for den skandinaviske kulturen og deler også vininteressen.

Største delen av mitt voksne liv har jeg jobbet sammen med min pappa Zoltán, og han har vært en stor inspirasjon og et forbilde for meg. Zoltán var en ypperlig historieforteller med sans for humor, og hadde store kunnskaper om historie, politikk, kunst og sport i både Ungarn og Skandinavia.

Selv om vi har byttet navn på firmaet til Ritas Reiser så fortsetter vi å jobbe i samme ånd som min far. Verdighet, entusiasme og respekt er våre motto og hans ånd inspirerer oss i vårt arbeid.

rita-es-richard

 

ritas-family